Nytt i livet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nytt i livet.

God morgon!

Uppladdningen kan börja! Nu sitter jag här med min gröt och har en nervös känsla i magen inför Midnattsloppet ikväll. Jag har både tappat i vikt och tränat rätt mycket på sistone så jag hoppas det visar sig :) Annars är det bara att skriva upp sig på fler lopp, haha.

Då var det lördag den 20 augusti. Det är galet att det snart är september och att hösten börjar göra sig påmind. Jag längtar efter de mörka myskvällarna, tända ljus och att få dra på mig en tjock halsduk när man ska ut. Mycket är på gång i höst och mycket händer just nu. Jag tänkte vi listar ett par saker som händer och som har hänt här hemma – sånt som går av bara farten! :)

… Julia försökte ställa sig upp i förrgår. Hon stod på alla fyra och man kunde se hur hon försökte ta fart för att komma upp. Det gick sådär, men hon börjar försöka iallafall :)

… Elise sjunger. Hon går runt och sjunger på Imse Vimse-spindel och på reklamen för Flygresor, haha. Då smälter man – gullungen!

… Igår bakade vi en superenkel och alldeles underbar kaka här hemma. Och på bara 5 ingredienser! Receptet kommer upp senare idag :)

… Dagis. Precis som med hösten så står förskolestarten vid dörren. Elise är hemma 2 veckor till – sedan börjar inskolningen. Tack för all pepp jag fått kring det – att ens barn börjar förskolan är minst sagt en milstolpe i livet :)

… Vi bytte ut bänken i hallen mot en fin byrå. Den gav verkligen hallen ett lyft! Ska försöka få det på bild så att ni får se :)

… Vi har fått in en grym vana med att bara äta sötsaker på lördagar. Igår blev det dock fredag som uppladdning inför Midnattsloppet ikväll. Vanan har funnits där sedan vi kom hem från Italien, så strax över 2 veckor. Jag är stolt!

Lova att ni hejar på mig ikväll!

Kram härliga ni.

DSC06291 DSC06294 DSC06297 DSC06299 DSC06300 DSC06303 DSC06304 DSC06305 DSC06309

// Bilder från gårdagen. Livet är allt bra. <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons