Bodytalk coming up! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bodytalk coming up!

God morgon!

Hur mår ni? Hoppas ni har härliga planer för dagen. Dela gärna med er :)
Julia har varit vaken större delen av natten och inte alls känts så nöjd. Sedan hon vaknade vid 07 så har hon varit otroligt ledsen och inte alls på humör för varken lek eller mys. Tjejerna ska följa med mig på möte vid 14 så jag hoppas verkligen att det lägger sig.

Det blev en promenad på stan igår när Fredrick kom hem från jobbet. Elise somnade på två röda, medan Julia tyckte det var mycket roligare att se vad vi sysslade med. Vi tog vägen förbi posten och hämtade ut nya regnkläder till Elise och en fleecetröja med matchande byxor. Så gulligt! Efteråt handlade vi mjölk och köpte med oss sallad som vi åt på vår innegård. Det var en härligt lugn eftermiddag <3

Idag lyser solen ute och det är som sagt möte som står på schemat. Eftersom Julia inte känns hundra så tror jag vi tar det lugnt här på förmiddagen och låter just mötet vara höjdpunkten på dagen.
Jag fick frågan om jag kunde skriva lite om hur kroppen reagerade på två täta graviditeter och självklart ska vi kunna fixa det! :) Förhoppningsvis hittar ni det uppe ikväll eller imorgon.

Hoppas ni får en fin dag mina favoriter.

Kram.

DSC06190DSC06196DSC06197DSC06202FullSizeRender IMG_4643 IMG_4644

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons