Gårdagens. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagens.

God morgon!

Det känns verkligen att det börjar bli höst när man vaknar mitt i natten och småfryser för att täcket åkt av en tycker jag. Igår hade vi dock världens varmaste dag här i Göteborg och då passade vi på att leka i parken tillsammans med alla andra barn i hela Göteborg, haha. Elise tycker det är så roligt att springa omkring och att iaktta de andra barnen som leker. Tänk vad kul dagis kommer bli för henne!

När vi kom hem så var det pannkakslunch till barnen och mozzarella/tomat till mamma som gällde. Pannkakor är ju verkligen världens lättaste mat att laga till barnen och i stort sätt alla tycker om det – perfekt!
Till middag blev det pannbiff, potatismos och lingonsylt. Finns det något godare än hemgjort mos? Mums!

Idag ska det regna här under förmiddagen, men framåt kvällen ska det bli strålande sol och 21 grader. Vi funderar på om vi kanske ska packa ihop en picknick eller om vi ska gå ut och äta – man vet ju inte hur många soliga dagar den här hösten planerar att bjuda på :)

Vad ska ni göra? :)

Kram.

DSC06175 DSC06178 DSC06180 DSC06181

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons