Världens godaste äppelpaj. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Världens godaste äppelpaj.

God morgon!

Just idag längtar jag till hus lite mer än andra dagar. Just idag hade jag velat öppna dörrarna ut till altanen och se daggen ligga utspridd över gräsmattan. Men det är ju inte fy skam att vakna upp till ett ljust sovrum med solen utanför heller :)

Igår kväll kom mamma hit på middag och äppelpaj efter att vi hade spenderat ett par timmar hos mormor. Lagom till efterrätten kom min syster och hennes kille förbi för att göra oss sällskap. De åkte hem medan mamma sov över och nu har vi precis ätit frukost här hemma. Jag har gjort iordning kaffe och tänkte planera dagen. Fredrick kommer hem om någon timme och då ska han cykla direkt. När han kommer tillbaka tänkte jag bege mig till gymmet en stund. Det var galet längesen så jag kan inte låta bli att längta :)

Resten av dagen är oplanerad, men det blir som vanligt mycket mys och jag hade velat ta en längre promenad för att sedan hitta på något extra gott till middag. Är det söndag så är det!

Vad ska ni göra idag? 

Kram.
DSC06134 DSC06133 DSC06127DSC06141 DSC06139

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons