En himla massa nytt. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En himla massa nytt.

Hej på er!

Hoppas ni mår fantastiskt. Här i Göteborg sipprar regnet ner och vi planerar att spendera största delen av dagen inomhus. Det enda jag typ måste göra idag är att köpa inbjudningskort. Nog för att Elise fyller år först den 22 september och kalaset blir i samma veva, så känner jag ändå att jag vill få iväg dem innan förskolestarten går av stapeln för henne och hennes små kompisar.

På tal om förskolestart så handlade vi igår på oss en himla massa nytt till Elise. Nu efter semestern så har hon inte vuxit ur så mycket, men kläderna har gått sönder, fått fläckar och jag kände att vi behövde lite höstvänliga plagg så som byxor och långärmade, tunna tröjor. Mycket var dessutom på rea och det är ju extra bra :) Nu är det ‘bara’ regnstället som fattas och jag vet hur svårt det var att hitta det förra, så jag ska vara ute i god tid den här gången. Någon som har några tips kanske? :)

Dags att beta av ett par mail och sedan är det lek och bus som gäller här hemma.

Kram härliga ni. Jag hoppas ni får en härlig dag.

DSC05946

// Vi passade även på att köpa trosor inför potträningen. :) //

DSC05945 DSC05944 DSC05943 DSC05942 DSC05941 DSC05952 DSC05966

// Mums middag! Och så enkel! Stek kyckling, champinjoner, lök och vitlök. Blanda i en smaksatt creme fraiche (den med svamp blir grymt god!) och lite grädde med salt och peppar. Servera med pasta eller ris :) Mums! //

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Marie Å

    Åh, tänk bara på att många förskolor rekommenderar att inte ha luvtröja (säkerhetsrisk). Men behövs ju i allra största grad myskläder hemma med!

Annons