Min kille skaffade en till fru. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Min kille skaffade en till fru.

God morgon på er!

Hur mår ni? Regnet fortsätter att hänga över Göteborg, men jag är absolut inte bitter – jag älskar det där grå och regniga, men i måttliga mängder förstås ;) Tycker hösten är så mysig när det blir mörkare och man kan krypa upp i soffan utan att känna något som helst tvång att ta sig ut. Nu ska jag köpa lite nya lyktor och ljusstakar bara så att vi är redo när hösten väl kommer :)

Jag är duktig på att köpa saker, men någon som slår mig är Fredrick. Han tycker att han “investerar” i saker som han sedan kommer kunna sälja – ett argument han använder för att kunna köpa dyrare saker. Igår fick han hem sin efterlängtade kärlek och medan han bekantade sig med henne så tog jag och Julia en promenad. När vi kom tillbaka stod cykeln mitt i vardagsrummet och det var verktyg precis överallt. Barnen tyckte det var himmelriket och ville gärna hjälpa till!
Så välkommen till vårt hem fru Monark. Nu får du ge Fredrick vad han tål hela vintern! :)

Nu ska jag sippra i mig kaffen och mysa med barnen. Jag älskar att vara mammaledig.

Vad ska ni göra idag?

Kram.

DSC05918

// Gårdagens middag blev chili con carne. Mums! //

DSC05919 DSC05921

// Julia micklar :) //

DSC05908

// Mmmmmmm… ! //

 

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons