Göteborgsmamman

Pizza vid strandkanten och världens godaste bröd.

Goood morgon!

Hur mår ni? Jag känner mig riktigt utvilad trots chocken vi vaknade av inatt när Elise trillade ur sängen. Herregud vad vi flög upp! Men allt gick bra och hon kröp tillbaka ner hos oss andra istället 🙂

Vädret här är svalt och mulet så idag passar vi på att gå till staden Riva 1,5 km härifrån. Killarna cyklar nu på förmiddagen så det blir en shoppingdag för oss tjejer – så mysigt! När vi kommer tillbaka så äter vi lunch tillsammans allihopa och sedan kanske jag springer en bit innan middagen – det hade varit skönt.

Igår besökte vi ett café här i staden för en lättare lunch och hittade ett riktigt mysigt hak vid namn Mecki’s café. Vi köpte varsin smörgås med foccacialiknande bröd fast utan oliver och alldeles fluffigt – det var en fröjd för smaklökarna!
Kvällen avslutades med picknick och pizza vid strandkanten innan vi gick tillbaka till rummet och intog sängen. En underbar dag!

Hur är allting hemma? Jag hoppas att ni har en underbar sommar och får laddat batterierna ordentligt innan det är dags för hösten och allt vad det innebär 🙂

Kram bästa ni.

DSC05650 DSC05646 DSC05643 DSC05642_1 DSC05640 DSC05635 DSC05634 DSC05633 DSC05630

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.