Göteborgsmamman

6 saker om mig.

… Jag tycker att Special K med iskall mjölk är godare än godis och kan lätt äta det en lördagskväll. Jag hade glömt av den här cravingen och kom på det häromdagen. Fredrick upptäckte en minst sagt rubbad sida hos sin tjej, haha.

… Jag har en fruktansvärt hög smärttröskel och därför tyckte jag inte att förlossningen var  hemsk. Tvärtom så tyckte jag att den var magisk, inte för att det inte gjorde ont – klart det gjorde – men för att en förlossning är så sjukt grym!

… Jag älskar att prata förlossningar, på tal om punkten innan. Jag berättar gärna om min egen och gillar att höra andras historier. Har ni en förlossningsberättelse nedskriven någonstans så får ni mer än gärna länka! 🙂

… Jag blir tokig om jag inte får min träning gjord. Inte så att jag går runt och skriker – det hade varit jobbigt, hehe – men att jag känner mig trött, seg och nästan sjuk. Jag tror absolut att träningen kan bli ett smått beroende för en och att kroppen säger ifrån genom att stänga av lite på det sättet jag nämnde innan. När jag var gravid med Julia ville kroppen inte alls träna, men det blev många, många promenader och jag fick helt enkelt vara igång på annat sätt. Sen hade vi ju fortfarande Elise att ta hand om – det är visst det som kallas vardagsmotion, haha.

… Jag använder 2 stycken mascaror varje morgon. Yes, sjukt, men sant. Jag köpte nämligen nästan en för bra mascara sist och sen är så himla kletig vilket gör att jag ser ut som en häxa om jag tar den på underfransarna. Istället kör jag på den gamla under och den nya över. Super!

… Jag kan inte se en hel film. Ända sedan vi fick barn så har vi inte sett en hel film här hemma. Det blir så många pauser och avbrott hit och dit och det passar mig så bra – jag blir nämligen galet uttråkad om jag ska behöva sitta still så länge.

Har ni några konstiga saker för er? 🙂 Dela gärna med er! 

Kram.

IMG_3943

// Selfie-on-the-go på NK’s toalett, haha. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Härligt att läsa om dina flingor. 🙂 älskar också k-special och iskall mjölk. Jag har lite speciella frukostvanor. 😉 Vill helst har olika frukostar varje dag. Är väldigt hungrig på morgonen och vill ha en stadig frukost. Ännu mer hungrig nu när jag är gravid! Både mackor och något i tallrik vill jag ha.. Äter jag flingor vill jag gärna att dem blöter upp sig i mjölken och bli mjuka innan jag äter dem. Rostar jag bröd vill jag inte bre dem då de är helt nyrostade. Då smälter det goda smöret för mycket som måste vara Bregott. Att bre något annat än smör på mackan är att ”klä ner” den anser jag. 😉 hade du några cravings som gravid?

    1. goteborgsmamman

      Hahahaha, det är du och jag och frukostarna hör jag ju! Jag kan äta frukost – och gärna i olika former – till frukost lunch och middag. Sååå gott!
      Jag hade faktiskt inga cravings. I slutet med Julia fick jag dock ett himla sug efter koriander – något som jag verkligen avskydde innan. Så hade jag någon craving så skulle det vara den, tråkigt nog, haha. Däremot blev jag riktig äckelmagad av tanken på kött. Tanken på att tugga igenom den konsistensen gjorde att det vände sig i magen på mig. Kram <3