Canvastavlor. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Canvastavlor.

I samarbete med Feelhome.se

Hej på er!

Det är dags för ett litet inredningstips nu tycker jag! Jag är svag för – som rubriken lyder – canvastavlor. Jag tycker det kan finnas otroligt härliga motiv många gånger och du kan ju faktiskt även beställa dina egna bilder. Det känns lite mer rejält med en canvastavla och som om det ligger mer arbete och pengar bakom dem på något sätt. Samtidigt är ju vanliga tavlor också snyggt såklart – det är ju det vi har mest av här hemma trots allt, haha.

Men jag har kikat runt lite på Feelhome.se och hittat ett par alternativ till Elises rum. Jag vill att hennes rum ska gå i vitt/rosa/grått, men de här tavlorna kanske är snygga att bryta av med? Jag har även tittat på de här väggdekorerna – hon älskar ju djur så det är det temat som gäller :)

Vad tycker ni om canvastavlor? Hiss eller diss? :)

Kram.

Skärmavbild 2016-06-28 kl. 09.08.27 Skärmavbild 2016-06-28 kl. 09.08.37

 

Väggdekor. // Elefant. // Zebra. // Zebra. (adlinks)

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons