Är du gravid? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Är du gravid?

God morgon!

4:53. Det är klockslaget när Julia tyckte det var dags att gå upp imorse. Och jag tyckte det kändes som om klockan var närmre 07 så jag log och månade mig en stund. När jag sedan kollade klockan så fick jag minst sagt en chock och det vara bara att ge Julia mat och hoppas på att hon skulle somna. Det gjorde hon, tack och lov, haha.

Jag har precis ätit gröt efter en 4 km löprunda och nu väntar kaffe. På tal om kaffe så hade vi en alldeles fantastisk dag hemma hos mormor igår på hennes 88årsdag. Igår flyttade hon även till ett äldreboende som var perfekt för henne. Vi pysslade i hennes rum och installerade hennes tv. Jag hoppas hon kommer trivas och att vi ska kunna hälsa på henne ofta :)

Inatt drömde jag att jag var gravid igen. Jag kan verkligen sakna det ibland. Att få känna sparkarna, längta och använda myskläder anpassade för den stora magen. Har vi någon gravid där ute? :)

Nu är det dags att kicka igång dagen. Vi ska luncha med min syster och det står sushi på schemat!

Kram.

DSC03671

DSC03674

DSC03677

DSC03680

DSC03681

DSC03683

DSC03684

DSC03692

DSC03698

DSC03689

// Grattis älskade mormor på din 88årsdag. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Jeanette

  Håller med. Saknar att vara gravid väldigt mycket, men såklart väldigt mysigt att ha en liten bebis i huset igen :) Tiden går så fort och nu blir vår lilla snart 6 månader. Vi vill ha en fjärde och sista barn, men blir att vänta till hon blir minst 1 år innan det planeras för nästa.

  1. goteborgsmamman

   Visst går det fort! Hade jag fått bestämma så hade jag alltid haft små bebisar hemma livet ut, men vi har begränsat oss till 3-4 om det går vi också :)
   Det är så härligt med stora familjer!
   Kram <3

Annons