3 saker jagär rädd för när det kommer till mina barn. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

3 saker jagär rädd för när det kommer till mina barn.

… Sjukdomar. Jag är rädd för att de skulle bli sjuka på något sätt som kan vara svårbotligt, att de skulle bli sjuka på ett sätt där jag skulle stå helt handfallen.

… Mobbning. Vad gör man om man får reda på att ens barn blir mobbat i skolan? Här är det nolltolerans för både mig och Fredrick och jag hade blivit så jäkla vansinnig. Vi kommer vara noga med att försöka lära våra barn om hur viktigt det är att alla får vara med, att man ska ha öron och ögon öppna för de som är ensamma omkring en och att man ska säga till en lärare om något inte går rätt till. Ingen ska behöva bli mobbad!

… Kroppsideal. Den här punkten gick de igenom på Nyhetsmorgon imorse och det tog så hårt på mig. Jag är själv noga med att hålla igång och träna så ofta jag kan, men jag vill absolut inte att mina barn tar det på fel sätt. Jag gör det för att må bra inifrån och ut – för att vara stark och uthållig och för att kunna leka länge med våra barn när vi blir äldre. Den sista punkten har såklart tillkommit på senare år :) Men idag florerar det mängder av bilder på halvnakna tjejer, på muskulösa killar och bantningstips täcker ständigt våra löpsedlar. Hur får man barnen att inte ta åt sig av det som finns överallt? Jag vill vara noga med att visa att man duger som man är och lära dem laga mat som innehåller nyttigheter och är gjort från grunden. Det finns mängder av aktiviteter och sporter och jag hoppas de väljer något och att de väljer något som de kommer att älskar!

DSC03281

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons