Grattis på 6 månadersdagen, Julia. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grattis på 6 månadersdagen, Julia.

Hej på er!

Det är inte klokt vad vår lilla tjej växer! I måndags var vi på BVC för Julias läkarkontroll. De frågade om hon inte fått andra vaccinet än och jag fick världens blackout. Jag kunde verkligen inte svära på hur många sprutor hon fått. Efter mycket om och men så bestämde vi oss iallafall för att ta vad vi hoppades var andra sprutan. Julia var sjuk när hon skulle vaccineras första gången och vi sköt på det en månad, därför hade vi inte tagit andra sprutan än om vi skulle lita på journalen. Och det gjorde vi ju – litade på journalen alltså :) Vår ordinarie BVC-sköterska var sjuk så vi fick komma till en annan, därför blev det några frågetecken.

Hursomhelst, växer gör hon iallafall!

  • Julia väger nu 9505g! En bastant liten dam, hehe. Dock mindre än sin syster vid samma ålder – Elise vägde nämligen 10,175g när hon var 6 månader.
  • På 6 månader har hon hunnit bli 71 cm lång. 1 cm längre än syster och med sina föräldrar att brås på. Undra hur långa döttrar vi kommer få med mina 183 och Fredricks 187 cm?
  • Julia är 45,5 cm runt huvudet och det gör att hon har 1/2 cm större huvud än vad en 6 månaders gammal Elise hade. Sitter smartheten i storleken så är det alltså Julia vi skickar till Vem vet mest? när hon blir äldre.

Annars såg allting bra ut och hon är en pigg och glad liten tjej. Nu har hon dessutom börjat krypa med fart så nu måste allt ses över och barnsäkras om på nytt, haha.

Har ni barn i samma ålder? Tycker ni att det går lika fort som jag gör? Det är väl som de säger – snart flyttar de hemifrån! Fast inte våra tjejer. För de ska bo med oss hela livet <3 <3 Haha.

Kram.

DSC03198

DSC03206

DSC03207

DSC03208

DSC03209

// Älskade lilla Julia 6 månader. <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Jenny

    Våra små är nästan på pricken lika gamla, som jag förstått det skiljer det bara 4 dagar på din lilla tjej och mina tvillingar :D

Annons