Strandhäng, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Strandhäng,

God morgon!

Jag vågar knappt säga det, men Julia sover så himla bra om nätterna numera *peppar peppar*. Vi flyttade över henne till egen säng för 3 dagar sedan och sedan dess har hon sovit alldeles fantastiskt med ett uppvak för mat tidigt på mornarna. Så skönt! Elise har även hon en väldigt bra sovperiod och sover igenom hela nätterna utan ett knyst. Hoppas det håller i sig :)

Hur mår ni? Hoppas ni fått bra med sömn inatt och har roliga saker planerade för dagen. Jag ska både vaxas och fixa naglarna så för mig blir det en heldag i egots tecken, haha.
Vi hade en alldeles fantastisk dag vid sjön igår och efteråt åkte vi hem och grillade korv och hamburgare hos Fredricks föräldrar. Jag lämnade Fooxboxen hemma och åt två hamburgerkött med en himla massa sallad istället.

Det är dags för lite frukost här hemma. Gröt står som vanligt på menyn!

Kram.

DSC02910

DSC02912

DSC02914

DSC02916

DSC02927

DSC02941

DSC02943

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons