Shopping från igår, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Shopping från igår,

God morgon!

Åh, vad härligt det är att se så otroligt många sommarbilder uppe på Instagram – det gör att det spritter i hela kroppen och jag är så lycklig att sommaren äntligen är här! Hoppas ni har fått massor av sol där ni bor :)

På tal om sol så sitter vi här ute på altanen en sista morgon innan det är dags att åka tillbaka till stan igen. Vi pratar om semester och om det är värt att boka något utomlands när det 1) är lite ostabilt i många länder 2) ska vara den varmaste sommaren i Sverige på många år. Så vi avvaktar. Det kanske blir en himla massa dagsutflykter och weekends istället för något vill vi ju såklart hitta på! :)

Det är dags för oss att börja packa ihop och städa ur lägenheten. Vi hörs när vi kommit hem igen!

Ha en helt supergrym dag!

Kram <3

DSC02871

DSC02872

DSC02875

DSC02877

DSC02878

DSC02879

// Skorna är från Johanssons skor och kläderna från H&M :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

    1. goteborgsmamman

      Vi har faktiskt varit inne på just Gran Canaria (och Teneriffa, haha) för att vädret ska vara lagom. Har du varit där? Med eller utan barn? Var var ni? :) Kram <3

Annons