Nyttigt kvällsmål, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nyttigt kvällsmål,

Hej på er mina kära!

Vilken dag! Vi har packat som galningar under förmiddagen, haft barnpassning, åkt och slängt in allt i lägenheten, åkt tillbaka för barnen, tagit bussen hem, kommit hem, packat upp, ätit lunch och nu har jag precis kommit in från en löprunda på 7,7 km. Minst sagt ösig dag, haha! :)

Det är dags för ett kvällsmål här hemma med mixad och fryst banan till godis och sen tar jag kväll. En sån här dag behöver man återhämta sig lite extra och njuta av alla Håkan Hellström-fans som vistas här i Göteborg. Hoppas de får en underbar kväll!

Ha en fin kväll ni också så hörs vi imorgon :)

Kram.

image

// Kvarg med Funlight, hallon, jordgubbar och hackad mandel :) Mums! //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons