Status denna torsdag, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Status denna torsdag,

God morgon!

Låt oss börja denna dag med en liten lista :)

– Frukost på altanen. Är det inte världens bästa känsla när man kan äta frukost ute? Snacka om sommarfeeling!

– Semester. Vi kanske, kanske har hittat ett bra semestermål nu såhär i sista minuten :) Isåfall åker vi i mitten av Juli och jag kan ärligt talat inte längta mer. Men man ska aldrig ropa hej så ni ska få veta så fort vi bokat! :) Tror det blir super! Ska ni åka någonstans i sommar?

– Gröt. Jag har verkligen snöat in på gröt. Igår kväll låg jag och funderade på om jag skulle köra gröt hela dagen idag, men höll tillbaka –  herr PT hade nog blivit mindre imponerad, haha.

– På lördag beger vi oss från Fredricks föräldrars lägenhet som vi lånat i nästan en månad. Känns skönt att komma hem, men jag kommer saknar det här så himla mycket. Att ha altan och ett ställe att släppa ut barnen på är guld värt.

– Huslänk. Igår skickade Fredrick en länk till Hemnet. Jag blev så himla glad för att han la ner tid på att leta hus – tills jag såg att det låg på 15.000.000:- och han bara ville visa ett fint hus, haha.

– Vikt. Vågen har visat en uppgång på sammanlagt 1 kg två dagar nu och då tappar jag motivationen så mycket. Tills imorse! 1 kg ner och jag är back on track!

– Långpass. Kommer ni ihåg inlägget om hur glad jag är att Fredrick pressar mig lite lagom mycket? Imorgon har han smygpressat mig till att köra ett långpass på 1,5h. Det ska ärligt talat bli så skönt!

Nu ska vi mysa i solen här hemma – molnen kryper sakta hitåt.

Ha en fin dag.

Kram.

 

DSC02855

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons