Utomhusträning och hälsofrågor, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Utomhusträning och hälsofrågor,

Hej mina salsadansare!

Kan ni dansa? Jag är absolut usel på denna förmåga, men fredagar kopplas ju oftast med fest och dans så därav salsadansare, haha.

Mår ni bra? Nog för att jag känner mig lite frusen, men annars leker livet! Vid lunch var vi och tittade på Fredricks brorssons fotbollsmatch innan vi med raska steg tog en promenad mot utegymmet i närheten. Elise och Julia somnade ganska snabbt och jag kunde träna ett par minuter innan promenaden fortsatte.
Väl hemma skrev jag klart på min inlämningsuppgift och jag har helgen fri! Woho! Det där med att försöka bli klar med inlämningar innan helgen är här fungerar verkligen för mig – jag vill så gärna inte behöva ta tid från familjen till att sitta med dem när vi kan göra annat skoj!
Inlämningen var i offentlig verksamhetsstyrning och jag skrev om äldreboendesituationen i Sverige – väldigt mycket mer intressant än det låter ;)

Fredrick är hemma om en stund och då ska vi fredagsmysa massor. Det är konstigt hur just fredagsmys för 2 veckor sedan kopplades med godis, chips och läsk för att sedan övergå till middag och kvarg, men vet ni vad? Det fungerar så bra! Jag är inte hungrig på kvällarna och dessutom har vi på måndag redan kommit halvvägs. Hur grymt är inte det?
Om det är något ni undrar när det kommer till Foodbox Challenge, träning eller kost så är det bara att fråga på – det vet ni väl? :)

Nu ska jag ta helg och låta dator stå avstängd ikväll. Blir det impuls så blir det på Instagram så glöm inte att följa oss där :)

Ha en fantastisk fredagkväll mina fina.

Kram.

IMG_3274

// Dagens träningsanläggning. Det är verkligen underbart med utomhusträning! //

DSC02634

// Något jag verkligen saknar; en varm kaffe med massor av skummad mjölk! Bara 20 dagar kvar! //

DSC02711

// Glass på Borås Djurpark igår. Inte så äckligt tyckte Elise <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons