Titta, hon kryper! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Titta, hon kryper!

God morgon!

Tjoho! Idag är det måndag och en ny vecka börjar. Jag älskar måndagar just för att de oftast brukar vara ganska lugna här hemma och jag får chansen att planera resten av veckan på det sättet jag vill. På måndagar brukar jag och tjejerna bara mysa och det blir gärna en extra kaffekopp eller två :)
Så välkommen måndag!

Idag har vi absolut ingenting planerat och det ska bli himla skönt. Vädret ska vara sisådär så vi kan med gott samvete sitta inne och titta på film om vi vill :) Vad ska ni göra?

För någon vecka sedan började Julia röra på sig och man ser hur hon kämpar sig upp i sin grodställning innan hon skjuter ifrån – hon försöker krypa! Man kan verkligen se hur hon kämpar och tränar på att ta sig framåt och jag smälter lite. Min lilla docka!

Nu ska jag äta frukost. Barnen sover fortfarande och jag saknar dem redan.

Ha en fin morgon älskade ni.

Kram.

DSC02585

DSC02589

DSC02595

DSC02598

// Vår lilla tjej! Som du växer! <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons