Svar på kommentar, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Svar på kommentar,

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Tänk att det redan är torsdag igen!

Jag vill faktiskt börja den här dagen med att berätta om varför jag valde att hoppa på Food Box Challenge. Jag fick nämligen se att någon undrat det på en annan blogg för att jag hållit med om att folk borde ta sitt ansvar när det kommer till att skriva allt inom “smalidealet”. Så då gör jag det – tar mitt ansvar alltså.

Jag är fullt medveten om att jag inte bär på någon övervikt och det är faktiskt inte själva viktminskningen jag är ute efter, men det är en bra måttstock om någon annan vill haka på och som önskar bli av med ett par kilon.
Vi har mätt fettprocenten med kaliper och jag har vägt mig. Vi har gått igenom hur jag mår idag för att kunna jämföra om 30 dagar.

Jag vill tighta till min kropp. Jag vill bli starkare. Jag vill träna upp min kropp för att kunna orka bära, leka och i framtiden förhoppningsvis kunna vara gravid igen.
Sedan barnen föddes så har jag ätit lite för stora portioner, för mycket sött och alldeles för oregelbundet. Dessutom har jag inte tränat så mycket som jag önskar. Så utöver kroppsförändringarna så blir det en förändring i vardagen och en psykisk prövning.

Självklart duger vi precis som vi är – varenda en av oss! – men jag tycker att jag tappat mycket av min styrka på sistone. Detta blir en kickstart till att komma igång igen – jag älskar träning och jag älskar mat som jag skrev i ett tidigare inlägg.

Jag hoppas att ni kommer tycka detta blir roligt att följa och att du får motivation till att själv utvecklas i den mån du vill, om du vill. Tanken är inte att hetsa till några ätstörningar, få dig att tro att du inte duger eller något annat – jag vill att alla ska vara lyckliga, friska och göra det som de mår bra av! Det är ett av mina mål med den här bloggen.

Mer om ätstörningar och kroppsideal tycker jag vi lämnar till ett annat inlägg – nu ska jag äta frukost med mina tjejer.

Kram till er och ha en fin torsdag.

IMG_2218

// En bild på vår fina tjej när blommorna precis slagit ut <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons