Strava – din träningskompis, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Strava – din träningskompis,

Hej goingar!

Jag fick några frågor om Strava igår – vad sjutton det var för något :)

Strava är en app som du kan använda i din löpning, cykling, gång etc för att föra statistik, se hur långt du färdats, kartor och – roligast av allt – man kan tävla mot kompisar och de som färdats på samma sträcka tidigare!

Vi säger att jag springer från punkt A till D. Då kan jag se vad Göra, som sprungit från punkt B-C, sprungit på tidigare. Jag kanske är på plats 72 av de 564 som sprungit där tidigare.

Strava är faktiskt en rolig löparkompis och gör att jag omedvetet tar i lite extra under mina pass. Jag älskar den här appen och är så glad att Fredrick visade den för mig – nu kan jag utvecklas på ett helt nytt sätt och får dessutom bättre koll för att kunna lägga upp min fortsatta träning :)

Tips avslutat! :)

Kram.

Skärmavbild 2016-05-19 kl. 09.01.32

// Bild lånad från Stravas hemsida. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons