Grattis Frans! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grattis Frans!

God morgon härliga!

Igår var det Eurovision – tittade ni? Jag tyckte det var riktigt många bra bidrag i år och har verkligen fått en helt annan syn av vår älskade Frans. Från att ha varit en liten kille som gullat sig framför svenska folket med sin Zlatan-låt, till att ha blivit en genuint snäll kille som har skinn på näsan och som gläds åt andra. Jag tycker han verkar alldeles underbar och att han har mognat så mycket bara under den här korta Melodifestivals-perioden. Man har väl fått se mer av honom helt enkelt och fått en bättre bild :) Du var grym Frans!

Men, till den stora frågan: vann rätt låt? Jag tycker Ukraina hade ett häftigt sceneri, men hejade på Australien – vilken härlig tjej!
Alla är värdiga vinnare såklart, Sverige gjorde iallafall en show värd att minnas. Härligt jobbat till Petra och Måns också – vilket team!

Allt godis igår gör att jag känner mig lite halvbakis idag, haha. Fredrick är ute och cyklar av sig sitt och jag tänkte ge mig ut på en promenad när han är tillbaka. Jag vill lyssna på musik och bara pinna på i mitt eget tempo för att få drömma mig bort en stund. Tror det kallas att rensa hjärnan, haha :)

Nu blir det kaffe – frukosten ligger redan i magen!

Kram.

DSC02218

// Nostalgi! //

DSC02219

// Mysfrukost med Elise <3 //

DSC02224

// Haha, om ni undrar hur mina frukostar ser ut en lat-dag. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons