Payback, honey, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Payback, honey,

God morgon!

Det är verkligen med en härlig känsla jag vaknar och knappar mig in på min ‘nya’ blogg. Vad tycker ni? Gillar ni designen?

Elise bestämde sig för att det skulle vara morgon redan 6:30 imorse. 10 minuter senare sa jag ordet ‘pappa’ och hon drog ner handtaget för att gå ut till honom i vardagsrummet. Det kallas payback eftersom han alltid släpper in henne när jag och Julia sover, haha. Idag fick jag och Julia sova vidare en stund innan jag klev upp och åt frukost med resten av familjen.

Men hörrni, som jag älskar att ha en uteplats! Nu är ju inte det här direkt vår uteplats – vi har ju lånat den av svärföräldrarna – men att ha en just här och nu. Är det något jag saknar när vi bor i stan så är det just att kunna öppna av altandörr och låta den friska luften strömma in. Men den som väntar på något gott – nästa höst tänker vi oss att vi sätter igång med husletandet på riktigt. Då kommer Elise vara nära den ålder att hon kanske vill ha eget rum (okej, jag vill ha ett extra rum att inreda, haha) och vi behöver större för att få plats. Då ska det minsann ingå en härlig trädgård tänker jag – även om vi får klippa gräsmattor tills vi går åt :)

Elise har varit lite tråkig i magen de senaste dagarna vilket ha lett till en röd rumpa och det svider nog rätt mycket. Vi avvaktar därför med den här dagen, annars är tanken att vi åker in till stan för lite ärenden :) Vi får se helt enkelt!

Vad ska ni göra idag? Hur är vädret där ni är? :)

Kram.

DSC02150

// En bild tagen 8:30 imorse. Enough said :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons