myNanny i Göteborg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

myNanny i Göteborg,

Hej alla föräldrar!

Jag har kommit över en så bra tjänst som ni faktiskt inte får missa!

Företaget myNanny är ett företag som inriktar sig på barnpassning i alla dess former. Du kan få hjälp med hämtning/lämning på dagis, på heltid/deltid eller vid sporadiska tillfällen där du kanske får svårt att räcka till. Oftast så krävs det en del meck om man vill ha kvar barnen sent på dagis – då tycker jag att ett alternativ är att anlita en barnvakt som kan hämta och sitta barnvakt tills resten av familjen är hemma. Eller varför inte när det ska köpas presenter, julklappar eller kläder till dig själv och barnen inte vill eller får gå med? Ni kanske bara vill ha lite tid för er själva? Jag tror det svåra idag är att kunna hitta någon som man litar på och från ett företag som känns seriöst och säkert. Det är viktigt för mig som mamma att jag känner att jag kan lita på den som ska passa mitt barn om olyckan skulle vara framme såklart. Den känslan får jag när jag läser på myNannys hemsida – du kan dessutom boka en gratis prova-på-träff om du vill lära känna personen först.

Barnvakterna är såpass många att det gör det lätt för myNanny att välja ut en barnvakt som passar era behov och de specifika tider ni behöver hjälp. Inte nog med det så är alla barnvakter försäkrade och dessutom HLR- och olycksfallsutbildade vilket väger tungt hos mig som mamma om jag ska lämna bort mitt barn.

myNanny finns på många platser runt om i landet och det letar ständigt efter nya personer som kan vara med i deras team.

Du kanske inte letar barnvakt idag, men vem vet om det behövs i framtiden – då kan det vara skönt att känna till några du kan lita på. Mitt tips är att du kikar in på deras hemsida och tar med dig det i bakhuvudet – så kanske det där biobesöket blir av med din partner längre fram trots allt ;)

Kram.

Skärmavbild 2016-01-14 kl. 16.11.51

I samarbete med myNanny,

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons