Webbcam-missbruk, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Webbcam-missbruk,

God morgon!

Jag har fått oförskämt mycket sömn inatt. Eller så jag har inte vaknat om Elise har gnytt, men sovit hela natten har jag gjort!

Vi sitter här i soffan och missbrukar webbkameran. Det är en lugn morgon och kaffet väntar på att bli uppdrucket. Vi ska ta oss förbi en fotoaffär idag och se om de kan hjälpa mig med kameran jag köpte häromdagen – jag tycker bilderna blir lite ‘korniga’ och vad jag har fattat det som så är det inte riktigt så det ska vara. Vi får se om det är en inställning eller om jag helt enkelt får byta den.

Annars har vi inte mycket på schemat. Jag ska kolla lite skor och kläder till mig själv för en gång skull. Kanske någon mysig kofta och ett par gravidbyxor. Det är ändå 9-10 veckor kvar med den här magen :)

Kram.

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons