En (o)möjlig dag, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En (o)möjlig dag,

God morgon!

Vilken dag det var igår! Vi började baka rätt tidigt, men fick ett samtal om att min mormor var dålig och låg på sjukhus, så jag fick åka dit. De trodde att hon fått stroke eller någon propp, men hade svårt att hitta något på röntgen. Sen gick läkarna hem för dagen och hon fick stanna kvar.

När jag var hemma vid 17:30 igen så var det bara till att börja baka. Jag stod till 00:30 inatt och har fortfarande en tårta kvar. Hur kan det ta sådan tid? Haha.

Nu har jag 5 h på mig att:
– fixa sista tårtan
– städa lägenheten
– äta frukost
– ta mig förbi Lindex för att köpa en kofta jag kollat på där till Elise
– duka upp allting och pynta lite
– ta hand om ett barn + hund

Och jo, barnet har en far, men han har cykelträning nu på förmiddagen och det tänker jag inte ta ifrån honom.

Nu ska här firas!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons