Göteborgsmamman

Barnvagnsfik i Göteborg,

Igår när jag skulle träffa de fortfarande gravida mammorna så skrattade jag lite inom mig. Jag hade Elise med mig och därför också en klumpig barnvagn. När vi möttes så frågade jag om det var okej att vi tog Condeco – för att jag skulle få plats med denna kärra. Jag la till att det var lika bra att de funderade ut rymliga caféer med många barnstolar redan nu för att veta vart de skulle sikta när det var dags för en kakbit och lite (mycket) kaffe.

Jag tänkte därför att jag skulle passa på att lista mina favoriter här i Göteborg, för visst har man varit på ett par stycken bra och mindre bra ställen att ha med sig barnen på. Här kommer de.

1) Condeco. Jag har inte klivit in på ett enda Condeco som inte haft plats eller barnstolar i mängder. Skötbord finns och att personalen är vana vid barn är inget man missar. Condeco har i övrigt otroligt god mat och gott kaffe. Den hälsosamma lunchen är ett plus och du får mycket för pengarna. Min absolut favorit! 5 Stjärnor!

2) Le pain Francais. Jag vill ge dem bättre i betyg, men även de stora ställena saknar stolar. På Vallgatan fanns det 3 stycken vad vi kunde se och personalen kunde inte svara på hur många det fanns. Absolut ett bra ställe när det inte är mamma-barn-tider, men annars får du vara beredd på att ha en bra vagn som är möjlig att sitta kvar i. 3,5 Stjärnor!

3) Fröken Olsson. Grymt! Påminner mycket om Condeco och har en hel del av allt. Ligger lite i skymundan, men har man väl varit där så går man gärna tillbaka. 5 Stjärnor!

4) Antikhallarna. Stort och god mat! Dock krävs det – för att komma till borden – att du åker upp med en handikappshiss en våning. Den är lite meckig för den lilla biten tycker jag. Antikhallarna kan även kännas lite mörkt och tråkigt så det är verkligen en smaksak. Jag går gärna dit – men mer för sällskapet isåfall. 3 stjärnor!

​<!– TradeDoubler site verification 2547854 –>

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.