Vallgatan 12, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vallgatan 12,

Åh, herregud – är jag trött nu eller? Vi började med en lugn och utdragen morgon här hemma. Elise vaknade 7:30 och det var allt annat än vad jag var beredd på. Jag brukar ändå få en timmes sömn till. Vi 12 gick vi ut och ner på stan. Vi gick till Vallgatan 12 som öppnat här i Göteborg – jätte fint ställe! Det serverades ostron, skaldjur, ostar och kallskuret. Utöver maten fanns det kläder, skor, inredning och blommor. Fint som sagt.

Vi tog en kaffe på vägen hem och nu har jag hunnit städa undan massa kläder och sålt av det sista av mina mammakläder som jag inte kommer använda eller kan ha. Skönt! Vi ska snart iväg till Fredricks föräldrar och grilla tror vi så jag passar på att vila lite i soffan. Elise matar hunden med sina kex och Fredrick surfar. Det här behövde jag.

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons