Gabriella Joss

Förvaring

Fick en fråga om hur vi ska göra med förvaringen i huset och vi kommer att köra ganska enkla lösningar som vi tycker är supersnygga. Till barnens rum ska vi köra på dessa byråer här nedan! Dom rymmer nog massor och vi får plats med allt ifrån leksaker till kläder och pyssel. Blir nog också var sin garderob i deras rum för kläder och så.

68a541273b1a4095a593f7ce5091b280 058de9f0022834ed4bd7384386f269e3

I vår walkincloset som vi ska ha i anslutning till vårt sovrum så ska vi köra på en sådan här lösning genom hela rummet:

44b346eece5079f4f623bf581980ffb3 2e5a7f3028f960cee04445fab027e9bf

Tror att det kommer att bli jättefint och enkelt. Älskar att rymma mycket kläder, förvara snyggt och slippa packa och trycka in så att man knappt ser vad man har där inne.. Mer än så har vi inte hunnit tänka på förvaring ännu men det kommer nog nu med tiden. Har ni bra tips på smidig förvaring? Alla bilder är lånade från pinterest. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida L

    Den där byrån ha vi i Gustav (sonens) rum. Funka kanon.. vill man bara att alla leksaker ska försvinna så rymms typ allt där i.. sen att han sliter fram allt igen är ju en annan sak ??.

  2. Maria

    Hej
    Älskar ditt hår så mycket, kan du inte lägga ut en video där du lockar så man får se vilken teknik du använde?

  3. Alexandra

    Hej! Gjorde misstaget och googlade mig runt gällande graviditet och skönhetsvård. Enligt många så är allt som har med smink, hudvård, hårfärgning osv livsfarligt under tiden man är gravid och ammar. Hur ser du på det? Undviker du något under din graviditet eller kör du på som vanligt?

  4. Andrea

    Det kommer nog att bli super bra! Det är fint med öppna garderober men mycket mer praktiskt med dörrar så blir inte kläderna så dammiga och blekta om solen lyser in? Kram

  5. Sarah❤️

    Hej, när vi ändå pratar om Jason och förhoppningsvis den nya lilla bebisens rum. Hur kommer det bli när bevisen kommer? Kommer Jason fortfarande sova med er eller kommer han få sova i eget rum? Bara undrar eftersom han alltid har sovit med er och skulle vara spännande att höra hur ni har tänkt på det, om ni ens har börjat tänkt på det?Bara en tanke när du tog upp lekrummet❤️❤️Kramis

    1. gabriellajoss

      Jason får sova med oss så länge han vill och behöver 🙂 vi har inga planer på att han ska sova i egen säng än då han har ett sådant enormt närhetsbehov och vill vara nära 🙂 Han lär ju inte vilja sova med oss när han är 15 så vi njuter så länge det varar och när han är mer redo så får han egen säng att sova i såklart <3 <3 Kram!!