Gabriella Joss

Min matdag

Tänkte dela med mig av ännu en ”matdag” för mig =) Såhär såg det ut i söndags och utöver detta åt vi också lite mellis och kvällsfika.

Frukost: Vi äter mycket bananpannkaka nu som jag nämnde igår! Jason ÄLSKAR det! Oftast äter vi med keso och bär men ibland räcker det med bara keso =)

18555261_10212920253542427_1414129073_n

Ser lite tråkigt ut men det är faktiskt supergott! Pannkakorna är bara fyra ägg + två bananer och lite vaniljpulver som är ihopmixat. 

Lunch: Till lunch åt vi ricottabiffar (finns att köpa färdiga och frysta) och pestopasta. Jättegod och mättande ”snabbmat”.

18492334_10212920252902411_954082509_n

Stekte bara upp biffarna i olja och kokade upp pasta. Blandade pastan med pesto på soltorkade tomater och oliver + lite tomater och persilja. 

Middag: Till middag gjorde vi en sallad med halloumi och champinjoner till. Vet att många inte gillar att ha i frukt i sallad men både jag och F älskar när sött blandas med salt och lite syrligt. Vi hade i både jordgubbar och nektariner.

18492717_10212920253582428_892349758_n

I salladen har vi vit quinoa, cannelinibönor, rödlök, gul paprika, tomat, gurka, nektariner, jordgubbar, ruccola, babyspenat, sockerärtor, salt, peppar, olivolja och så har vi toppat med stekt halloumi och stekta champinjoner + lite balsamico. 

TRYCK PÅ HJÄRTAT OM NI VILL HA FLER SÅDANA HÄR INLÄGG =) Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. gabriellajoss

      Men åh vad roligt 😀 så glad jag blir!! Tack själv! Dom verkar jättegoda och enkla att göra,får prova det nästa gång, kram<3

  1. Hanna

    Så gott!! Jag lagade pastan med ricottabiffarna till middag idag ? dör så gott det var. Tack för inspirationen <3 kram

  2. Isabel

    Äter Jason all mat ni lagar med god aptit? Våra småttingar brukar nästan alltid vägra när vi äter vegetariskt vilket vi försöker göra ett par dagar i veckan. Jag försöker variera med lite allt möjligt jag kan komma på men alltså det spelar ingen roll, de tycker allt är blä. Väldigt frustrerande.

    Jag skukke gärna se ännu mer vad ni äter till vardags. Behöver inspiration i det vegetariska ?

    1. gabriellajoss

      Ja, det gör han faktiskt 🙂 är sällan han inte vill äta. Förstår det!! Ska absolut bli bättre på att skriva om det 🙂 KRAM <3

  3. Sara

    Fina Gabriella! Först och främst vill jag tacka dig för den inspiration du ger! 🙂 Du är så påhittig när det gäller mat och jag blir alltid så nyfiken att testa dina recept! För det andra vill jag tacka för att du verkligen trycker på att det är OKEJ att unna sig saker som chips, godis och fika då och då. Det jag undrar över är om du hade viljat dela med dig av ditt ett ”tränings”schema av nåt slag??? 🙂 Är så nyfiken på hur mycket/och hur du på olika sätt motionerar, exempelvis i form av träning hemma, promenader osv. Hur ser en vanlig ”motionsdag/vecka” ur för dig? Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 Tack för din blogg Gabriella! <3

    1. gabriellajoss

      Men åh tack!! Blir så glad:D <3 jamen såklart!! Det är ju verkligen så! Nej, jag har inget träningsschema utan tränar lite i perioder när jag känner för det. Brukar bli kanske två gånger i veckan i snitt och då tränar jag mest hemma på yogamattan då jag tycker det är rätt jobbigt att ta sig till gymmet.. Blir ett sådant projekt då jag måste ta bussen fram och tillbaka osv 🙂 Kan skriva mer om det i ett eget inlägg framöver! Stor kram och tusen tack <3<3

  4. Liii

    Hej, jag har aldrig vågat kommentera något men NU. 😀
    Skulle du kunna visa/skriva en likadan om Jasons matdag? Eller äter han precis samma mat som ni? Jag har en son som är lite yngre än Jason och det är intressant att läsa om honom och hans äventyr. 🙂
    Språk intresserar mig också mycket och du skrev nån gång att ni kan ryska och finska med Fjodor. Kan du berätta mer om det? 🙂

    Hälsningar från Finland!

    1. gabriellajoss

      Men ååh vad roligt 😀 <3 glad jag blir att du kommenterar nu! Jag kan absolut skriva om det 🙂 vad kul att du vill veta mer 🙂 Stor kram och håll utkik efter inlägg!