Gabriella Joss

Bästa ansiktsmasken

Denna ansiktsmask är verkligen den bästa i hela världen! Har använt den så himla länge och hur mycket jag än testar andra eller byter fram och tillbaka så vill jag alltid ha den här i slutändan. Supertips! Köpte en ny burk när jag var i Stockholm senast och jag längtar verkligen ihjäl mig tills butiken hittar upp till Umeå också.

18447785_10212875603386201_1327979359_n

Har ni provat? Vilken mask är er favoritmask och varför? =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Den såg spännande ut! Jag gillar Prettys Strawberry Mud Mask då den svider och det känns som att den verkligen djuprengör. Sen använder jag sen svarta masken ibland, gör så satans ont att dra bort bara haha… ?

  2. Lova Corin

    Ååh älskar lush. Fick massa lushprodukter i födelsedagspresent av min syster här i australien och blev så glad när jag såg på hemsidan att lush finns i sverige också. Älskar produkterna, har inte denna mask men ska definitivt beställa hem den nu efter din rekommendation! kärlek till dig fina! Bästa bloggen 🙂 <3

    1. gabriellajoss

      Dom är sååå bra! 🙂 åh vad kul!! Ja, du kommer att älska den är jag säker på!! KRAM och tack <3

  3. Paulina

    Jag brukar använda två olika ansiktsmasker från Emma S (finns på kicks) 🙂 Den ena är overnight repair, fuktgivande mask som man sover med och tvättar bort på morgonen. Så bra! Sen använder jag masken enzyme peel, som passar när man har lite kvisslor osv 😉 man blir lite röd av den men det står på förpackningen, porerna blir minimala! Mina tips 🙂 kram! <3

    1. gabriellajoss

      Tack för tips! Hört mycket bra om Emma S faktiskt 🙂 Får prova någon av dom snart 😀 kram kram <3

  4. Alice

    Jag testade den pga hypen och den är trevlig på huden men tycker inte den gör så mycket :). Jag gillar loreals nya rengörande mask i kombination med bra hudvård från LA roche posay efficlair serien:).