Gabriella Joss

Familjen just nu

– Jason går runt och kallar sig själv för ”Cecce”, haha. Det är så himla gulligt! Anledningen till varför är att Adi (hans tvååriga bästa vän) kallade Jason för ”Jesse”. Jason började sedan kalla sig själv för ”Cecce” och nu kallar Adi också Jason för just.. Cecce. Så vi har en liten Cesse i familjen numera =) Det är lätt att dras med och börja kalla Jason för alla möjliga smeknamn som vänner och familj hittar på åt honom. Dom roligaste namnen är helt klart dom som andra barn kommer när dom försöker säga ”Jason”, hehe.

– Jag är så himla glad över att jag och F har precis samma inställning till huset. Vi vill båda kosta på oss och välja allt som vi verkligen VILL ha med en gång. Det hade ju kunnat vara helt tvärtom att en av oss ville göra allt ”ordentligt” medan den andra ville spara in på så mycket som möjligt. Vi känner att vi vill göra huset precis som vi vill ha det nu när vi faktiskt bygger ett helt från grunden. Jag har haft så mycket inre konflikter med mig själv om vi verkligen ska välja det där dyra kaklet eller ta extra många fönster eller högre takhöjd.. Men i slutändan så vet jag att det kommer att vara värt det. Och det är så skönt att F säger ”vi kör” på allt som jag önskar och att jag säger detsamma till honom och hans önskemål. Något som också är skönt är att vi har typ precis samma smak och stil. Det är så skönt att slippa tjafsa om färger och sådant.

– Dammsugaren går varm här hemma nu när snön nästan är helt borta och det är smutsigt ute. Jag blir galen av all sand och allt grus som dras in varje dag. Hundarna måste tvättas efter varje promenad och vi dammsuger nog på riktigt två eller tre gånger om dagen nu..

18136374_10212706379475709_1854905106_n18136478_10212706378515685_1502323941_n

Min bästa kompis just nu =)

– Igår snackade vi sockar (eller heter det kanske strumpor? Vi säger alltid sockar fast jag tror nog att det heter sockor eller strumpor egentligen) här hemma, haha. Alla våra sockar är BORTA och vi förstår inte hur dom har kunnat försvinna över en natt. Vi köpte på oss hur mycket som helst från H&M för bara någon månad sedan och det enda vi hittar nu är omaka par och hälften har som sagt redan försvunnit. Jättekonstigt..

– Jason förstår verkligen ordet ”nej” nu. Säger vi ”nej” åt honom när han håller på att göra något som han inte får så slutar han genast och blir uppgiven, arg eller frustrerad. Han har verkligen börjat förstå så himla mycket! Här om dagen tog han fram mitt läppstift ur skötväskan och började dra det längs munnen. När jag böjde mig ner för att ta det ifrån honom så sträckte han det mot min mun och drog det fram och tillbaka. Det är så sjukt hur mycket han snappar upp utan att man ens tänker på det.

– Vi har pratat om en resa till Barcelona i år med våra vänner! Och hur kul känns inte det!? Hade ju varit så himla underbart att komma iväg då vi verkligen ÄLSKAR staden. Vi har inte bestämt oss för om vi ska åka med eller utan barn ännu. Jag är inte helt bekväm med att lämna bort Jason till någon alls (förutom F såklart) i flera dagar och över nätter så det kommer säkert sluta med att dom är barnfria och vi har med oss mini, haha.. Vi ser väl hur det slutar =)

– Hur mycket fick vi för lägenheten egentligen? Denna fråga har jag fått flera gånger och vi fick iväg den för 2 miljoner sjuttio tusen kronor! Det är rekord för en lägenhet som vår och vi är nöjda och glada.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Älskar Barcelona, en riktig favoritstad! Tunnelbanesysyemet är toppen och enligt mig ett billigt och smidigt sätt att förflytta sig, men otroligt dåligt anpassat för barnvagn vilket kan vara värt att tänka på. Det är i och för sig typ det enda ”dåliga” jag kan komma på:) hoppas ni kommer iväg för det är ju som sagt en fantastisk stad med både sol och bad och storstad!

    1. gabriellajoss

      Ja, det är underbart där 😀 <3 vi ska resa utan barn så det ska bli sååå roligt att bara vara vi! Slipper då tänka på barnvagnen osv 🙂 KRAM

  2. Nova - Singel 20 åring med extrem barnlängtan

    Gud var gulligt med smeknamn, förstår inte hur barn kommer på allt haha 🙂
    Skönt att ni har samma smak och stil och förstår varandra gällande inredning, blir ju som du säger mycket lättare så. Ert hus kommer att bli såå fantastiskt fint! Grattis till lägenhetssäljet! Gud vad skönt med en så pass stor budget till huset? 😀

  3. Dani

    Öppnar du rengöringsröret i tvättmaskinen, brukar oftast sitta längst nere på maskinen på framsidan så hittar du strumpor där. Hittade 27 strumpor där sist och då hade jag inte rensat på 3 månader

  4. Therese

    Hur längesen var det och hur mycket köpte ni lägenheten för? Gick ni med någon vinst? 🙂 grattis förresten till försäljningen

  5. Maria

    Kan ej rekommendera att vara i Barcelona med småbarn. Dåligt barnen passat, nästan inga restauranger har barnstolar. Finns nästan ingen barnmat att få tag på utan marie kex i ( ja vet helt sjukt) .dessutom så har vi blivit rånade båda gångerna vi varit där och det är väldigt obehagligt kvällstid. Så åk dit och njut ni istället.

    1. gabriellajoss

      Åh förstår 🙂 låter lite som Paris där vi var för ett tag sedan, hehe.. Så typiskt!! 🙁 Så tråkigt att det ska behöva vara så.. Kram fina du <3

  6. Cecce

    Himla tråkigt att behöva dammsuga så ofta, tycker också det!
    Vilken fin tröja☺️ Vart är den köpt ifrån?
    Kanske gammalt plagg
    Kram