Gabriella Joss

Min lilla människa

17579865_10212445191186165_512713092_n17580258_10212445191266167_2042606345_n

Igår var vi ute och sprang runt huset för att sedan springa upp och ner i trapporna i trapphuset, haha.. =) 

Älskar denna kille så jag spricker. Han är just nu inne i en period där han är gnälligare än någonsin. Igår var en av dom jobbigaste dagarna någonsin för mig som förälder. Han var så missnöjd och arg så det var inte klokt. Han har lärt sig att man kan säga ifrån och säga emot och ska göra det HELA TIDEN. Får han inte sin vilja igenom så får vi höra allt från vrål till skrik och gråt.. Går över väldigt snabbt men är ändå ganska jobbigt att hantera som förälder. Och självklart måste han få ett ”NEJ” ibland med så vi står på oss och det gillar han inte, hehe. Han testar gränser och vill verkligen ha det på sitt vis till 100%. Min viljestarka, envisa och helt underbara lilla unge. Trots all denna trots (haha, där fick jag till det ;)) så är det en glädje att få spendera dagarna med honom. Jag älskar honom mer än vad jag någonsin trodde att man kunde älska.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Förstår dig vi har exakt samma grej här hemma med våran kille (dom är lika gamla) minsta lilla så blir de världens liv, de är som om dom vet att jag får lite som ja vill om jag gör så! Så frustrerande ibland.
    Kram

  2. Mimmi

    Åh! Jag känner med dig i trotset, vi har en tvåårig tjej här hemma och hon ska prova alla gränser. Dessutom är jag höggravid och hon märker väl att mitt tålamod inte är på topp så hon försöker ännu mer med mig än med sin pappa! Det är bara att hålla ut och fortsätta visa att det är mamma och pappa som bestämmer, någon gång blir det nog bättre 😉

    1. gabriellajoss

      Åh förstår, vilken superkvinna du är!! <3 <3 Skickar en stor kram 🙂 och ja så är det 😉

  3. Denise

    Hej! Kommer receptet på risotton som ni gjorde förut som du sa att du skulle kolla med Fjodor? 🙂 <3