Gabriella Joss

Mitt nya hår

I samarbete med Attityd Exclusives har jag fått SÅ fint hår igen. Har helt glömt bort att visa er här på bloggen. La upp bild på instagram för ett par dagar sedan. Är iallafall jättenöjd och vi har använt oss av hår från ”Hairtalk” precis som tidigare. Denna gång valde vi dock 55 cm för att få det lite längre och hittills trivs jag så bra. Just detta hår fäster man med en ”tejp” och det är så himla snällt mot håret samtidigt som det sitter så bra. Och så känner man inte att man har i löshår heller tycker jag. Älskar, älskar, älskar detta hår! Så glad att jag gav löshår en ny chans och nu är jag typ beroende, haha =)

17005861_10212145004401683_729186383_n

Tack fina Amanda för att du gjorde mitt hår så fint igen! Vi testade att locka det på ett nytt vis också och jag tycker att det är så roligt att experimentera med olika typer av lockar. 

Inlägget är i ett samarbete med Attityd Exclusives

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Kan du inte lägga ut en liknande ”före” bild på hur långt hår du hade innan du började med hårförlängning? Om du har någon förstås 🙂 skulle vara kul o se o sen är det lättare o jämföra när bilderna är bredvid varandra och inte att gå tillbaka i bloggen o kolla 🙂

  2. Nina

    Hej! Jag har inte tittat in på länge och ser att ni ska bli husägare, grattis! Ser även att F börjat jobba. Vad kommer det sig att han började med det, pga att det behövs mer pengar då ni ska köpa hus?
    Vad jobbar han med?? Har han fast jobb? Trivs han eller kommer han söka annat?
    Har du funderingar på att göra annat i framtiden eller tror du att du kommer leva på bloggen till du blir 65? ☺ känner du någon oro någongång just ang jobb i framtiden? vill också säga att du har en fin blogg, den känns väldigt ärlig och jordnära ☺

    1. gabriellajoss

      Men tack! 🙂 Vi hade kunnat göra det även utan hans lön men vi kan spara undan otroligt mycket mer om han jobbar och då kände vi att det är så himla värt att göra det! Han jobbar på Vattenfall och trivs jättebra. Jag kommer nog inte att blogga så länge till tror jag. Kanske några år! Kram kram <3 och tack för fina ord!