Gabriella Joss

Nytt till håret

Nu när jag var hos frisören så fick jag med mig lite nya produkter hem. Ska visa er håret också så småningom! Ber om ursäkt för att det dröjer men har inte fått före/efter-bilderna ännu. Vi tog dom med kameran som dom har på salongen nämligen.

16831504_10212094479258586_1028480401_n

Återfuktande schampo och saltvattenspray. Dessa kommer från märket ”Disp” som jag har börjat falla för mer och mer istället för mina vanliga produkter. Dom doftar så gott också!

16831499_10212094478978579_538614908_n16839513_10212094479178584_568041893_n

Detta vax är BÄST! Sedan Amanda började använda det i mitt hår så har jag varit helt fast. Så mycket bättre än hårspray och gör mitt hår så glansigt och fint + att lockarna håller bra samtidigt som håret håller sig mjukt.

16839703_10212094479098582_785881404_n

Och så fyllde jag på med inpackning och hårolja från märket Hairtalk. Det är från dom mitt löshår kommer och både hår och produkter är bäst. Ett genuint tips om ni funderar på löshår är verkligen att köra på detta märke. Jag har testat ett annat märke tidigare och det kändes inte ens i närheten så bra som detta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecce

    Lyxigt med nya produkter!
    Har aldrig testat hårvax, ska kanske börja med det☺️
    Hade vart jättekul om du visade i en video hur man fixar håret.
    Du har jättefint hår!

  2. Ellen

    Hej!
    Jag undrar hur du som bloggare tänker kring videobloggar och sekretess. Ofta när man tittar på youtube så går folk runt och filmar människor och omgivningen runtomkring, om de fikar eller promenerar exempelvis. Jag tycker att det är otroligt jobbigt om jag märker att ngn filmar där jag är och viker ofta undan för att jag inte vill hamna på en främlings bild, känns liksom kränkande mot mig.

    Det finns ju också personer som lever under skyddad identitet och om dessa skulle filmas av misstag på tex en känd kanal, så kan ju deras liv vara i fara.
    Frågar inte endast dig, utan även andra youtubers 🙂 Kram!

    1. gabriellajoss

      Hej! Åh, jag vet faktiskt inte. Har inte ens tänkt på det. Är det inte okej att filma på offentliga platser så länge det inte finns en skylt eller så som säger något annat? Så länge man typ inte filmar på någon annan med flit och typ går efter dom med kameran under längre tid? 🙂 Jag har för mig att det är okej iallafall.. Jag filmar ju aldrig på någon annan med avsikt och jag försöker att låta bli att filma när det är för mycket folk. Men det är svårt ibland såklart! Kram kram <3

  3. Camilla

    Du har alltid så fina lockar. Skulle du inte kunna göra en video och visa hur du fixar ditt hår, hur du fönar och lockar samt vilka produkter och redskap du använder osv. Jag skulle verkligen vilja lära mig att locka håret själv. Skulle vara toppen med tips och inspiration.

    Tack för en bra blogg! Kram!

  4. Emina

    Vad härligt med nya produkter! Alltid lika lyxigt =) Måste bara fråga. Är ni fortfarande nöjda med ert golv? Är sugen på att lägga ett likadant men är rädd att det ska se smutsigt ut snabbt och/eller få repor och gå sönder lätt. Hur har ni upplevt golvet? =) Och förresten! Ni har ju haft ett sånt där glasbord från IKEA förut till vardagsrummet. Upplevde du att det var jobbigt att städa det? Jag tycker jag får städa vårt JÄMT för man ser all smuts under, och emellan glaset typ. Haha.. Får alltid lyfta bort skivan och tvätta hela stommen! Blir knäpp haha 😀

    1. gabriellajoss

      Jamen ellerhur 🙂 Vi är jättenöjda! Klart man ser smuts och så snabbare men vi dammsög en gång per dag redan innan så blev ingen skillnad för oss 🙂 JA!! Det var hemskt att städa..Fastnar smuts mellan glaset och själva bordet heeela tiden.. Stor kram fina du!

  5. Emma e

    Åh, Köper alltid disps saltvattenspray! 🙂 den är verkligen en favorit, speciellt när håret är lite fuktigt och man sprayar och sedan rufsar om håret och kramar till lockarna 🙂 sen luktar den verkligen jättegott också 🙂 kram

  6. Terese

    Hej fina du 🙂 du vekar ha bra koll på det här med hårprodukter och jag undrar om du har något tips på någon bra hårprodukt som är bra mot torrhårbotten.