Gabriella Joss

En ny favoritkräm

Jag köpte ju en ny kräm (och lite annan hudvård) för ett tag sedan och nu har jag använt den i snart en vecka. Krämen till vänster är den som jag alltid köpte tidigare men nu har jag alltså bytt till den högra och OH MY så bra den är! Den återfuktar verkligen otroligt mycket samtidigt som den är så himla lätt i konsistensen. Den vänstra är ju lite mer ”tjock” och krämig (även fast även den är väldigt lätt jämfört med många andra krämer) medan den till höger går in i huden samma sekund som du lägger på den. Supertips på en bra ansiktskräm! Kostar ju lite men håller ändå ganska länge + att man får så fint resultat. Dermalogicas produkter har verkligen hållit min hy i så bra skick som den kan vara i. Jag har ju verkligen låååångt från perfekt hy och att hjälpa den lite på traven med bra grejer känns som det minsta jag kan göra för mig själv =)

16426751_10211906050507985_7336307_n

Kommer bara att köpa den högra nu framöver. Älskar den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa Westöö

    Kan även tipsa om deras ”boosters” (ena heter hydrating booster och den andra skin renewal)., Jag fick resestorlekarna på dem (höll dock i typ 1 månad) och de gjorde verkligen underverk för min hy! De är dock svindyra, men håller som sagt länge. Jag kände mer skillnad med dem än med krämen 🙂

  2. Tove Evensen

    Älskar att du kommer med tips, alltså din blogg är såå bra.
    Jag tycker det är så konstigt att tänka på att vi är lika gamla & du har kommit SÅÅ långt i liv, men ändå har fötterna på jorden.
    Klart att man kan känna avundsjuka över hur bra allt faktiskt är hos dig, över den fasad som du visar upp. Men hur det egentligen är bakom era väggar & i ditt huvud vet bara du själv & vi andra har inget med det att göra.
    Alltså oj, vad jag spårade nu.
    Skulle mest säga att du grym. ❤

  3. Diana

    Jag har svårt för den serien, blev snustorr när jag hade den en gång för många år sedan. Men jag älskar Paulas Choice som jag har nu. 😀
    Lycka till med dina krämer. 😀