Gabriella Joss

Projekt myshörna

Jag ska nu påbörja ”projekt myshörna” i Jasons rum! Jag tänker mig en vacker sänghimmel, en liten ljusslinga högst upp, någon fin mobil eller vimpel som hänger ner, något mjukt att sitta på och massor med kuddar. Har beställt hem massor av fint och när jag har fått hem allt ska jag spela in en video där ni får hänga med oss här hemma och ordna i hans rum =)

fb8d9500656a2547349e48f3ac803442

Jag hade tänkt mig något i denna stil! Hittade bilden på pinterest =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Åh va kul! Vill tipsa om att ni kanske kan ha en sån där ”myspöl” att sitta på, de är mjuks och kommer ringa in himmeln väldigt fint ? Tack för god inspiration och framförallt från kök och mode. Kika gärna in hos mig på insta – frucenterlind ?

  2. Anna :)

    En såndär skar jag skaffa sen när jag blir vuxen och har fått barn! Och vet du! Jag vet redan namnen till mina barn såm inte ens är i min mage jag vet inte hur lycklig jag skulle vara om jag verkligen skulle få dem! Namnen är Adela, Felicia, Oliver, Och sen nogån namn såm börgar J kanske Jussi, Jaakko äller Juska! Du är så fiin och vacker och Jason är såå söt. Jag har läst din blogg nu ganska ofta!
    Kram till dig söta!
    PS jag är en finlandsvänsk så jag kann väl inte skriva så bra svenska. Min mamma är från Kiruna men morfar från Finland! 🙂 mamma är så snäll så hon har pratat svenska så jag kann både finska och svänska lika bra…. ?❤???????krammm

  3. .

    Åhhh vad mysigt!? Så har jag också tänkt göra till dottern men jag törs inte längre när jag läste att det kan bli farligt i och med att de kan fasta och i värsta fall strypas i sänghimmeln! Så jag avvaktar några år tills hon är äldre. Men håller med om att det ser supermysigt ut!! ??

  4. Anna

    Hej! jag har följt din blogg sedan våren 2015 ungefär och kikar in varje dag!
    Jag är ett år yngre än dig, och jag och min pojkvän letar lägenhet för fullt. Om du vill kanske du kan skriva ett inlägg med några tips när man ska flytta ihop med någon? Är det något vi behöver tänka på? Stor kram!

    1. gabriellajoss

      Åh vad roligt! 🙂 nej, egentligen inte.. Tänk på att kommunicera! Det kan vara rätt tufft i början just för att man kommer från olika hem med olika rutiner och nu ska lyckas forma egna tillsammans. Så prata, prata, prata om precis allt! Så att ni kan mötas i mitten och förstå varandra och slipper onödiga tjafs. STOR kram och stort lycka till!! <3 <3