Gabriella Joss

Inredning och var jag helst köper den

Jag älskar ju inredning och allt som har med det att göra. Finns nästan för mycket fint i butikerna. Var jag oftast handlar min kan ni läsa nedan:

MIO – Tycker dom har så mycket fint i olika prisklasser. Dom har en del märkesgrejer men också saker till budgetpriser. Och så tycker jag om att dom har möbler, belysning.. Ja, ALLT. Och butiken är ju stor så man kan gå runt där hur länge som helst.

Hemtex – Gillar deras filtar och kuddar. Verkligen så gosiga och fina till bra priser.

H&M Home – Alltså I love! Dom har sjukt mycket fint till bra priser. Tycker om deras sängkläder och smådetaljer. Allt från doftljus till krokar.

ELLOS – Handlade mer på Ellos förr men det är fortfarande en favvosida där jag brukar leta runt efter fina ting.

Och ställen där jag köper inredning till barnrummet: 

Stickstay – Har så fina väggdekorer och Jason har gott om dessa i sitt rum. Älskar!

SEBRA – Saker som är helt i min stil. Tycker även om deras leksaker jättemycket.

Numero 74 – Har så sjukt mycket fina saker så man smäller av. Lite bohemisk stil har dom enligt mig. Tycker om materialen och färgerna.

Bloomingville – En stor favvo hos både mig och F. Tycker om deras pastelliga färger och fina designer.

OYOY – Här kommer bland annat Jasons fina träfigurer ifrån. Och även hans matta med världskartan på.

Sedan har jag en del märken som jag är kär i och det är bland annat:

  • Ferm Living
  • House Doctor
  • Iittala
  • Mateus
  • Klong
  • Svenskt tenn
  • OX denmarq

Lite dyrare saker har dom men såå fina! Man kan ju unna sig ibland om man vill och har råd. I julklapp från mig till mig ska jag köpa denna snygga hylla från OX denmarq! Den är dyr enligt mig men jag ser den som en investering för livet. Den kommer att hänga med hela livet. Så snygg och stilren! Ska hänga den i köket hos oss och ställa fina ting på.

morse-3-vitmarmor-stal

Såhär ser den ut! Lånade bilden från hemsidan olssongerthel.se. Man kan kombinera hyllan som man vill och man kan välja olika färger på marmor och stål.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej! Roligt att få veta var du hittar din inredning. Jag undrar om ni har köpt brandlarm eller om det redan fanns i lägenheten? Om det inte fanns, var låg det på prioriteringslistan? Undrar bara eftersom att brandlarm verkar vara en sån självklarhet idag även fast jag vet flera som inte har något alls. Ha det bra utomlands!

    1. gabriellajoss

      90% av mina inlägg skriver jag kvällen innan dom kommer upp och tidsinställer. Detta är ett tidsinställt inlägg men såg att hon hade skrivit ett likadant 🙂 älskar hennes blogg och läser den dagligen. Men nej, härmat henne har jag inte gjort och våra inlägg kom bara upp samma dag helt enkelt. Ett sammanträffande. Sedan skriver ju dom flesta bloggarna samma typer av listor och inlägg lite då och då 🙂 finns ju inte allt för många ämnen att blogga om så man måste ju få skriva om samma utan att ”härma”. Kramis på dig 😉

  2. Rebecka

    Tycker du har en sån bra smak när det kommer till inredning, själv har jag lite svårt att få till det. Saknar det där ögat vad som går bra ihop och inte. Tur att man kan klicka in på inrednings intresserade bloggar som din och inspireras! Gillar verkligen färgvalet i ditt hem – jättefint! 🙂

  3. Krista

    Vad bra tips tack! Vill passa på o tacka för en jättemysig o personlig blogg också, alltid kul att titta in här 🙂

  4. Annika

    Åh, nu blev jag kär ❤️ Vilken underbar hylla!! Måste tipsa maken direkt om julklapp till mig ?
    Ha nu en riktigt trevlig resa och njut så mycket du kan.
    Stor kram