Gabriella Joss

Nya höstkläder till Jason

Jag fick MASSOR med värdecheckar från H&M då jag fick mitt årsbesked därifrån och därav kunde jag inte låta bli att klicka hem lite nytt till Jason inför hösten. Det var även 10% rabatt så kom undan billigt för så många plagg =)

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 16.13.26

Längtar tills allt landar här hemma! Vill beställa höstnytt till mig och F med men det får vänta liiite till då annat ska prioriteras just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Men va? ! Jag har alltid trott att man måste handla med checkarna i butik står det nån onlinekod på dom någonstans? ?

  2. Elin

    Men åh, går deg att använda ens personliga värdecheckar online nu? Innan har det ju bara funkat i butik. Tippen isf ju & inte en dag för tidigt! 🙂

  3. Linn

    Måste tipsa om att beställa kläder från Next, sen jag gjorde det första gången så har jag beställt alla dotterns kläder därifrån. Billigt men med bra kvalité, och kul att ha lite kläder som inte exakt alla andra har, tycker iaf jag. Gratis frakt och du får sakerna hem direkt hem till dörren på två dagar. Storleksmässigt är kläderna åt det mindre hållet om du står mellan att välja mellan två storlekar. In och titta vad du tycker:

    http://se.nextdirect.com/en/

  4. Elin

    Men åh, kan man betala med de värdecheckarna man får hem på posten nu? Det har ju bara funkat i fysisk butik innan. Vad bra i så fall!