Gabriella Joss

Onsdag

Godmorgon på er!

Hoppas att ni mår fint. Det gör vi! Igår gled Jason runt i pyjamas hela dagen och även jag och F landade mot kvällen i soffan med var sin pyjamas, takeaway och en bra film. Vi var halvdåliga och trötta och huvudvärken var ett faktum för oss båda. Blev en tidig kväll och gud så mycket sömn gör för välmåendet. Idag är vi pigga och ser fram emot att ta oss an dagen! Tänkte träna lite på min yoga-matta och runt lunch ska vi åka och hälsa på mina syskon. Köpa med oss pizza och bara mysa! Dom har sportlov denna vecka så det passar ju perfekt.

Vad hittar ni på idag? Önskar er alla en underbar dag. STOR kram!

12833197_10208789110666437_1805506928_n

Igår besökte vi IKEA och det kändes så himla overkligt. F ba ”det känns så.. KONSTIGT” och ja det gjorde det verkligen! Man är ju inte direkt van med att dom finns här i Umeå. Men himla kul att staden växer iallafall tycker jag. 

12825177_10208789110946444_205468235_n

Efter gårdagens frukost sov killarna en stund ihop. Mitt hjärta svämmar över av all kärlek när jag ser dessa två ihop. <3

11418552_10208789110986445_1027077862_n

Och på tal om frulle… Kolla dessa! Vi fick ett våffeljärn av min familj (samma som vi hade när jag var liten!!!) och trots sin höga ålder funkade det toppen. F gjorde nyttiga våfflor och använde sig av exakt samma smet som när han gör bananpannkakorna vi brukar äta. Googla ”gabriella joss bananpannkakor” så finner ni receptet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela L

    Härligt med pyjamas-mys 🙂 det kör vi här hemma idag.
    Våfflorna ser helt magiska ut ! Såå gott <3

      1. Amanda

        Menade dem här vita :)annars läser jag din blogg hehe :D. Tack så mycket ♡ matteus e en dröm..* hjärtögon*

  2. Anne

    Ne men vad kul att Ikea har öppnat nu. 🙂 har lite dålig koll på när det öppnade eftersom jag ändå har närmare till Ikea i sunsvall, men vi har pratat om att vi ska åka till Ikea i Umeå när dom har öppnat. Det får nog bli en tur dit i sommar! Ikea-nörd, haha..

  3. Lisa

    Åh så mysiga dina killar ser ut när dom ligger och sover tillsammans 🙂

    Jag älskar IKEA 🙂 kan gå runt där hur länge som helst 😉

    Idag ska jag jobba, mellan 10-18 sen har jag inga planer..
    Skönt ibland att låta dagen bli lite som den blir..

  4. Emma

    Jag var oxå på Ikea här i Umeå igår och håller helt med dig det kändes så konstigt men samtidigt så skönt att efter man handlat har man så nära hem. Behöver inte sitta i bil 2-3 timmar hem från tex ikea i sundsvall 😀

  5. Julia

    Låter som om att ni kommer ha en mysig dag!
    Jag har praktik idag, ska alldeles strax iväg och filma den andra butiken. Jag har praktik på Skänninge återvinning, de har en stor o en liten butik. Jag ska nu filma den lilla butiken.
    Om du är intresserad att titta på filmen jag redan har gjort för den stora butiken så sök på ”Skänninge återvinning” på facebook!
    kram! <3