Gabriella Joss

God morgon!

Hej vänner och god morgon!

Allt bra? Här är allt toppen och jag har precis smugit upp ur sängen medan killarna fortfarande sover kvar. Jag tänkte passa på att blogga, göra bort mailen och köra ett träningspass på golvet. Inhandlade en yoga-matta igår för att underlätta lite dom dagarna jag inte riktigt lyckas komma iväg till gymmet. Annars ska jag försöka pumpa ut så mycket mjölk jag bara kan då jag ska iväg till Stockholm över dagen imorgon. Berättar mer om det senare! Jag började redan igår och har fått ihop två flaskor hittills. Tanken var först att ta med Jason men jag kommer att kunna hålla bättre fokus på det jag ska göra om jag vet att han är i tryggt förvar hos sin pappa. Jag är tillräckligt nojig som det är i en sådan stor stad som jag knappt har någon lärdom om eller hittar i, haha 😉 Men tio/elva timmar på tu man hand kommer dom att klara utan problem. Jag har faktiskt aldrig varit borta så länge från Jason så för mig är det stort. Kommer att sakna honom så himla mycket med tanke på att saknaden är SÅ otrolig när jag är iväg bara en stund under dagen i vanliga fall.

La förresten upp en liten video på instagram igår kväll där killarna busar och Jason skrattar massor åt pappa. Han var SÅ övertrött och det var precis innan läggdags. Mitt hjärta smälte! Som jag älskar dom. Jag ska förresten snart dra igång min youtube-kanal ”på riktigt” och tänkte att första klippet ska upp någon gång nästa vecka. Ska bli spännande att dela lite smått av vardagen i videoformat också då jag vet att många har önskat det. Såg förresten att jag redan har över 100 prenumeranter (!!) fast jag inte ens har tipsat om kanalen ännu eller gått ut med den – så tack för det! Ni kan följa kanalen HÄR så länge om ni vill.

Om ett par timmar ska jag iväg och möta en fin vän och hennes lilla kille som bara är ett par månader äldre än Jason. Ska bli så roligt och mysigt.

Önskar er en toppendag så hörs vi av massor under dagen som vanligt =) Kram!

12782374_10208682939292219_925988487_n

Gårdagens lilla hjärta som myste med mamma i soffan medan pappa skruvade ihop IKEA-byrån. Det slutade med att jag och Jason somnade och F väckte oss ett par timmar senare och sa ”kolla vad fint det blev!”. Ska visa upp hela sovrummet sedan när det är helt klart och sängen är på plats om några veckor. Håll utkik! =)

12746324_10208682939372221_837118448_n

Här ser ni återigen hur en av dom nya tröjorna jag köpte sitter på kroppen. Den är SÅ gosig och varm.

12782190_10208682924571851_237912649_n

Morgontrötta killar som fortfarande drar sig i sängen.. <3

12784504_10208682924611852_1736985887_n

Och detta är min vy just nu. Solen har ännu inte riktigt kommit upp och det är rätt mörkt. Älskar sådana här produktiva, tidiga dagar där jag får mycket gjort på morgonen.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela L

    Spännande med en tripp till Stockholm 🙂 Förstår att du kommer sakna Jason<3 men som du säger kommer dina killar klara det så bra 🙂
    Härligt med youtube-kanalen ! Var ju så mysigt att få följa er i 'gravid vecka för vecka' <3
    Mysigt när man lyckas få en liten stund på morgonen för sig själv, älskar stillheten & känslan av att hela dagen är framför en 🙂

  2. elin

    Den är så fin den tröjan, var är den ifrån?
    jag köpte den med snörning från gina tryckt men tycker den visar för mycket av bh:n. Är denna lika urringad? 🙂

  3. Ina

    Ska bli så kul att följa dig på Youtube. Följde er hela tiden på GVFV <3

    Skulle va superkul att se hur eran nya lägenhet ser ut, känns som man bara fått glimtar sen ni flytta dit 🙂

  4. Malin

    Är säker på att J & F kommer få en supermysig dag tillsammans och önskar dig detsamma i Sthml! 🙂
    Ser att du har en Mac dator, vilken modell och hur upplever du den? Har ett tag funderat på att testa Mac nästa gång det är dags att byta dator.

  5. Isabelle

    Hej Gabriella! Jo jag såg att du skrev att du skulle till Stockholm och Jason skulle vara hemma med Fjodor, hur gör ni då med Jasons mat? För du ammar väl? Nyfiken för jag ammar också och min son är ungefär lika gammal som Jason och jag ammar också! 🙂 kramar till er!

  6. Jonna

    Paula skrev på sin blogg att ni skulle ses på onsdag, men i hennes blogg verkade det som att Jason skulle med? Eller menade hon Leonore när hon skrev bebisgos 🙂

    1. gabriellajoss

      Jaa, tyvärr så hänger inte Jason med just för att han reagerade så illa på sin förra flygresa :/ Annars hade han fått följa med. Vill bara att han ska må så bra som möjligt! Kramar <3

    1. gabriellajoss

      Precis som jag skrev i inlägget så tänkte jag försöka hinna ladda upp ett första klipp nästa vecka 🙂 kram!