Gabriella Joss

Att rulla sushi en söndagskväll

Igår rullade vi (läs F, haha) massor av sushi här hemma och denna gång testade vi med philadelphia med smak av grillad paprika. Blev riktigt gott! Sen kan man ju såklart skippa osten helt och köra med bara grönsakerna eller annan fyllning. Vi brukar fylla våra med paprika, morötter, gurka och avokado + lite philadelphia och ris såklart. Blir riktigt fräscht, gott och mättande. Och man får äta hur många rullar man vill, haha 😉 Denna gång testade vi även med en annan soja än tidigare som var så mycket godare. Mums! Jag har skrivit lite mer om hur vi går tillväga HÄR för er som är sugna på att testa. 

Avokadon och den nya philadelphian!/Och F med hela munnen full av sushi som håller på att plocka bort efter rullningen. Fördelen med att rulla själv är ju att man kan äta under tiden med. 

Det färdiga resultatet! F är så petig och duktig och bitarna blir faktiskt riktigt fina. Vi hade inga pinnar igår men det gick minst lika bra att äta med fingrarna. Har ni testat att göra sushi själva? Blev det bra? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.