Gabriella Joss

Mina absoluta favoritprodukter för ansiktet

Känns som om jaghar sktivit om detta så många gånger tidigare men dessa produkter är så grymma så att jag vågar nämna dom flera gånger! Jag har rätt klassisk ”blandhy” (enligt min hudterapeut) som i grunden är len och fin men lätt får finnar kring mens och även vid väderförändringar samt höst/vinter. Jag personligen HATAR min hy på vintern och vill knappt se mig i spegeln osminkad men det är ju en annan sak, haha. Produkterna ovanför är verkligen mina favoriter iallafall! Allihop är riktigt grymma och eftersom ni undrar då och då vad jag använder för produkter så tänkte jag dela med mig av dom nu. Tveka inte på att skriva i kommentarsfältet om ni har någon fråga så svarar jag där som vanligt såklart!

På morgonen: 

1. Jag börjar alltid med att tvätta ansiktet med denna ansiktstvål från LUSH. Den är verkligen den bästa rengöringen jag någonsin har testat och jag är så tacksam över att jag hittade den. Nackdelen är att den är svår att förvara eftersom att den är en ”tvålklump” och inte finns i burk eller flaska. Så jag har den i en liten tvålskål  i badrumsskåpet och det är ju inte det mest praktiska..

2. Sedan smörjer jag in ansiktet med en dagkräm från The Body Shop. Nu på vintern när min hy är som känsligast så använder jag den med aloe vera och på sommaren använder jag den med vitamin e. Efter det åker sminket på som vanligt. 

På kvällen: 

1. Jag börjar med att återigen tvätta ansiktet med ansiktstvålen från LUSH. Den tar även bort smink, hur bra som helst!

2. Sedan använder jag detta ansiktsvatten, även det från LUSH. Helt magiskt är det och man känner verkligen hur rent ansiktet blir. Bästa jag testat!

3. Har jag några finnar så duttar jag på denna mirakelprodukt på dom. 

4. Sedan lägger jag på nattkräm från The Body Shop och även här använder jag aloeveran på vintern och vitamin e på sommaren. 

Så ser det egentligen ut för mig! Sen så använder jag ögonkräm ibland också men vet inte ens vad den ska vara bra till (haha) så brukar inte vara så noga med den. Och på sommaren så är jag rätt bra på att använda facemist också då det verkligen fräschar upp om man är ex. osminkad på stranden. När det kommer till ansiktsmasker så använder jag bara denna från LUSH eller denna från The Body Shop. Mina absoluta favoriter i alla kategorier. Brukar ha dom i kylen en stund innan jag lägger på dom också för att svalka så mycket som möjligt. Hur ser era hudvårdsrutiner ut? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.