Gabriella Joss

Mysiga helg

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag är så utvilad och känner mig pigg och glad. Har hunnit med långa promenader och lekstunder med vovvarna, god (och nyttig för en gångs skull) mat i soffan framför serier, gos i sängen, ett lååångt bad med ansiktsmask och allt som hör till, träningspass osv. Känns så härligt! 

Nu ska F sätta sig och spela dator med sina vänner från Umeå (ja, dom har bokat en speldate, haha) och jag ska klicka hem lite höstig inredning från H&M i soffan under en filt med lite Modern Family i bakgrunden och ett par bitar choklad. Blir mycket shopping men på hösten vill jag ut med allt det gamla och in med allt det nya. 

Är så tacksam för allt jag har. Livet är allt fint. <3

Min svansbebis är helt besatt av pinnar och kan leka i evigheter, haha//Glutenfri pasta och köttfärssås till lunch, så gott och enkelt och lite..tråkigt. Gjorde iallafall en med citron och parmesan denna gång så liiite annorlunda blev den. Och såklart har jag grönkål till allt, haha.

Min sovande bebis. Hon sover verkligen som en prinsessa, eller hur?! SÅ gulligt//Lördagsshoppingen igår på ipaden med lite fruktvatten till.

Och lite ”ren” mat för en gångs skull. Mathavre med kidneybönor och sallad (grönkål i såklart, haha) och så Fs favvo brysselkål (som jag hatar men som han tvingar i mig ändå)//Choklad som vi fick hem från góa tjejerna som driver företagat AmantChokladUF. Kika in hos dom HÄR eller på instagram HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.