Gabriella Joss

HAIR

Tänkte skriva ett inlägg om mitt hår och vad kan då vara mer passande än två nakenbilder?! Haha, skojar.. Men tyckte att det blev fint med håret i fokus. Hur som helst! Många har undrat vad jag använder för produkter och jag har testat allt möjligt under mina år. Min mamma är som många kanske vet före detta frisör och har haft egen salong osv så jag har haft allt möjligt hemma. När jag började gå till min frisör Emelie här i Göteborg så introducerade hon mig för Maria Nila och det har ärligt talat varit det bästa som har hänt mitt hår. Jag har testat Lanza, Kerastase, MATRIX, och ja, egentligen det mesta i hårväg. 

Anledningen till varför jag föll för just Maria Nila är för att:

1. Produkterna luktar verkligen MAGISKT. Och det håller i sig flera dagar efter att man har tvättat håret. Typ sockervadd, godis och massor med sött. Älskar det! Jag har dom rosa flaskorna för färgat hår och fy tusan vad jag älskar dom!

2. Dom är helt veganska och svenskproducerade. Behöver jag ens kommentera det? HUR BRA?! 

3. Inpackningarna gör håret hur lätt och mjukt som helst. Har aldrig varit med om liknande!

4. Dom håller länge. Jag fick med mig normalstora flaskor när jag var hos Emelie andra gången och dom höll enda fram tills för någon vecka sedan. I typ ett halvår med andra ord. Så verkligen prisvärda!

5. Så fina flaskor! 

Hittar verkligen inga fel med dessa produkter och det är väldigt sällan jag känner så för något inom hår/hudvård. Jag är fortfarande på jakt efter dom perfekta produkterna för min hy men för mitt hår har jag verkligen funnit dom med stort D. Ni hittar Maria Nilas produkter bland annat HÄR.

Just mina produkter finns HÄR, HÄR och HÄR. Just nu kan ni köpa alla tre HÄR till rabatterat pris. Tips!

Sen när det kommer till styling så använder jag produkter från Grazette. Även där var det faktiskt Emelie som introducerade mig. Dom är helt underbara och luktar gudomligt allihop! Jag testade deras schampoo, inpackning, balsam osv ett tag också och även dom är kanon. Men där vinner Maria Nila för mig. Men stylingen är underbar! Hårsprayen och oljan är min absoluta favorit. Använder alltid oljan efter att jag duschat och den luktar SÅÅÅ gott. F brukar ligga och lukta mig i håret heeela nätterna dom gångerna jag har i den. SÅ gott luktar den. Dom har en produkt som luktar melon också men jag har inte lyckats hitta den någonstans än. Någon som vet var den finns? Vet du Emelie? Hihi 😉 

Sen kan jag faktiskt vara ärlig och säga att Grazettes hårinpackning faktiskt slår den från Maria Nila. Men jag väljer att köra den ändå bara för att jag vill ha allt från samma märke när jag duschar. Helt magisk är den! Känner att jag skrivit ”magisk” typ 100 gånger i detta inlägg men det är verkligen så. Testa så får ni se!

Hårspray  – HÄR, Schampoo – HÄR, Leave in conditioner – HÄR , Wonder mask – HÄR eller stor flaska HÄR// Hela sortimentet av Grazette kan ni hitta HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.