Gabriella Joss

Ett nattligt inlägg

Hallå på er!

Är helt död och har precis landat framför datorn efter att ha dammsugit, skurat, storhandlat, fixat iordning massa småsaker, hämtat paket och lite annat. Nu är jag SÅ trött och vill bara sova men ska tidsinställa lite inlägg innan jag kryper ner bredvid F i renbäddad säng. 

Imorgon ska jag äääntligen få bli höstfräsch i håret hos bästa Emelie och det ska bli så himla skönt. Ni får såklart se resultatet imorgon! 

Och vet ni förresten?! Jag fick förresten min iPhone 6+ idag! Många säger att dom tycker att den är på tok för stor men jag tycker den är ren P E R F E K T I O N. Jag var ju riktigt nära på att skaffa en Samsung galaxy note innan då jag verkligen älskar stora mobiler men lät bli just på grund av att den inte är en…iPhone. Och nu kommer denna! Den är som en liten iPad fast 10 gånger snyggare och min har dessutom 64GB minne vilket verkligen behövs med tanke på hur mycket foton jag tar. Är med andra ord mer än nöjd och ser fram emot åren jag ska få spendera med denna mobil. Ren materiell kärlek! Annars har jag ätit thaibuffé till lunch med F som hämtade upp mig från jobbet och Maxmat till middag. Lite fööör mycket skräpmat kanske, haha. Men ibland får man! 

Nu måste jag verkligen bli klar inför natten men jag önskar er världens bästa helg. Svarar på era mail, kommentarer och andra meddelanden imorgon. Kram! <3

Armband från bästa Snö of Sweden och naglar av älskade Helén.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.