Gabriella Joss

Glutenfri pasta och ”kött”färssås

Jag fick hem en helt underbar pasta från Meretes som är helt utan gluten och gör gott för både magen och resten av kroppen. Vi testade den i den gula förpackningen och den var SÅ god. Jag som alltid får ont i magen efter att ha ätit pasta mådde så enormt bra och fick världens frihetskänsla i kroppen. ÄNTLIGEN kan jag äta pasta och slippa den där svullna magen som det brukar medföra. Någon som känner igen sig?

I samband med att bönpastan kom ut på marknaden så lovade jag och F varandra att vanlig pasta aldrig någonsin mer kommer att få en plats i vårt skafferi och att det finns ännu ett alternativ utöver den med bönor gör mig jätteglad. Både bönpastan och den glutenfria (med bas på bland annat ris/quinoa) kan ni läsa mer om och köpa HÄR

Från Meretes fick också hem en pasta/pizzakrydda som vi kryddade ”kött”färsen med. SÅ gott! Vi stekte iallafall Anammas färs tillsammans med morotsbitar i olivolja och hällde sedan i iMat från Oatly och lite krossade tomater. Och sen i med massor av krydda (den på bilden). Mer än så behövs inte och det blev jättegott. Supertips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.