Gabriella Joss

Godnatt !

Hallå på er!

Nu är det dags att hoppa in i duschen för min del och sen sova. Är så galet trött! Idag har vi hunnit med oerhört mycket och vi har också sålt bort vår gamla soffa så att det ekar i heeeela vardagsrummet! Förhoppningsvis kommer den nya snart. Håller tummarna för att det blir nu i veckan! =) Nu under kvällen har jag hunnit sola också. Himla skönt! Hela 30 minuter blev det och det var riktigt avslappnande och välbehövligt. F har tränat och sen har vi ätit gott kvällsfika bestående av vispad päron-youghurt med hallon, nutella, choklad, massa god frukt, smoothie på mandelmjölk, banan och hallon och var sitt stoooort glas tropisk juice. Mums!

Imorgon startar ännu en arbetsvecka för mig. Saknar faktiskt livet som hemmafru lite, men icket! Nu ska jag se till att få skatta lite och höja vår framtida mammapenning. Det är faktiskt det jag har som mål med arbetet, tro det eller ej. Är livrädd att bara få typ 3-4000 när vi får barn. Mardrömsscenario för mig faktiskt. Och kan man göra något åt det så tycker jag verkligen att man ska det. Jobbar i proaktivt syfte med andra ord, haha. 

Imorgon kommer också massa roliga paket! Älskar att komma hem på kvällarna när F har hämtat ut alla små presenter från företag, alla saker jag beställt osv och lagt dom på köksbordet. Blir som en liten julafton varje dag i princip. Det är alltid lika roligt! 

Annars har vi pratat massa renovering idag och nästa helg (F:s födelsedagshelg) ska vi ta bilen och åka ut till närmsta byggvaruhandel och handla på oss massooooor med färg, kvartsstav, lister osv. Ska bli så galet roligt att få komma igång och ordna hemmet precis så som vi önskar. Det tar tid och det krävs mycket svett och tårar. Men det är alltid värt det när man får se det slutgiltiga resultatet. Och både jag och F är perfektionister så jag vet att det kommer bli minst lika bra som alla våra tidigare projekt. 

Nu ska jag sluta svamla hörrni! Känner att detta inlägg inte är sådär supersammanhängande och ganska tråkigt. Ber om ursäkt för det! Hoppas att ni alla har haft en superfin helg och att ni får en minst lika fin vecka! Massa kramar till världens bästa läsare! =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.