Gabriella Joss

Det dagliga morgoninlägget

Alltså fyyy vilken natt! Vad är det med mig och INTE sova på natten? Var helt skakig igår på eftermiddagen då jag hade sovit sååå lite natten innan. Min jobbutbildning är typ 9 och en halv timme per dag och trots att jag bara sitter ner och trots att det bara har gått två dagar är jag såååå trött. Usch! Måste verkligen lägga mig i tid ikväll och hämta lite energi. Jag och F är lediga båda två i helgen iallafall och då ska vi mysa, sova, äta, sova, mysa, sova osv. Lyx! Igår kväll myste vi ner oss här hemma med varm choklad, grädde, marsmallows och hallon + lite naturgodis. Vi hann se sista halvtimmen på PH och jag tyckte det var såååå skönt att Joppe åkte! Fy vad jag ogillade honom och hans attityd! Vem hejar ni på i Paradise Hotel? =)

Hämtade ut massa paket igår också. Ska visa några av dom lite senare idag så ni får kika in då! Svar på frågor kommer också upp för fick lite mer igår. Bloggen bara växer och växer och har haft upp mot 3000 visningar vissa dagar. Och tack för alla fina kommentarer. Så roligt att ni vill följa mig och mitt liv!

Näää hörrni, nu måste jag iväg. Missade bussen igår så fick tokspringa till jobbet i högklackat. Rekommenderas inte på den hala isen som ligger på vägarna, haha. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.