Gabriella Joss

Äntligen hemma

Alltså jag har verkigen aldrig förstått begreppet ”äntligen hemma” innan denna veckan! FYYYYYYYY vad skönt att bara slänga in alla saker i hallen och svira om till morgonrock. Ni kommer få lyssna på mitt eviga gnäll här på bloggen tyvärr. Imorse var mina ögon helt rödsprängda och det såg ut som om jag hade gråtit hela natten. Hur gör alla vanliga Svenssons som jobbar 8-17 varje dag??? Och en ännu bättre fråga! Hur gör min egna man som jobbar 15 timmar vissa dagar???? Jag är heeeelt slut vid lunchtid och vill bara lägga mig och sova typ. Varje morgon lovar jag mig själv att jag ska lägga mig DIREKT när jag kommer hem och sen när jag väl är hemma så är jag ganska pigg i huvudet och det finns 1000 saker som ska göras. F säger att jag borde bli hemmafru igen så att jag slipper vara så trött och göra mitt egna schema men jag är såå taggad på detta jobb och tycker det känns så jäkla roligt och givande. Hur gör man för att vara pigg och glad? Jag solar och äter mycket frukt, dricker celsius, motionerar lagom mycket osv. Sover dåligt gör jag såklart (alltså ganska få sovtimmar) men jag måste sova typ 15 timmar för att hålla mig pigg en hel dag och det är ju inte direkt ett alternativ! Vad ska jag göra? Några tips? Någon?? Hjälp mig isåfall!!

Annars då? Sprang runt på stan lite efter jobbet i jakt på en massageolja och ett par hotpants från H&M i leopardmönster. Tyvärr så var mys-shortsen jag var ute efter slut i min storlek men min favvo-massageolja fick följa med hem. Tänkte tända massa ljus, sätta igång lite mysig musik och överraska F med jordgubbar och lite annat gottis när han kommer hem vid 23. Och sen blir det bums i säng! Ska strax tidsinställa massa inlägg inför imorgon och göra iordning matlådor och lite annat inför kommande dagar. Kaaaanske hinner se PH vid 22 också. Ska försöka bli klar med allt så fort jag kan och bara slappa sen!

Hoppas ni får en roligare kväll än vad jag kommer ha iallafall 😉

Alltså vill ni massera någon och ge världens bästa upplevelse? KÖP DENNA DOFT.  Fyyyyy vad gott den luktar. Nästan bättre än den som fanns tidigare som var rosa och luktade godis. Tips!

Och middagen såklart. Tror ni jag orkar laga mat när jag är gräsänka varje kväll? Jag som tokälskar att laga mat tar ut det i F:s matlådor istället. Så blir han påmind om att han är gift på jobbet varje gång han ska äta, haha. Skämt å sido men vi ses ju så sällan nu när vi går om varandra i arbetstider. Hatar det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.