Frureinhold

min fotbollstjej

I onsdags var en riktigt bra träning. Vi hade totalt 21 stycken barn och alla sprang med ett leende på läpparna, det var magiskt att se. Jag hade satt ihop ett träningsschema med 3 olika övningar, vi delade gruppen på 3 så 7 i varje grupp. Det var perfekt uppdelning och man märker nu på träning 3 att barnen vet vad som gäller, de blir mer och mer självgående och utvecklas hela tiden. Vi tränar inte bara fotboll utan gruppövningar, lekar och avslutar alltid med att strecha.

Hailey invigde sitt nya träningsställ som vi köpt på XXL, hela hon är adidas nu vilket var urgulligt. Jag gillar XXL då de ofta har så bra kampanjer på kläder och skor. Detta ställ kostade endast 299 :- (ord. pris 400) Då ingick både byxa och tröja, hailey valde rosa, men det fanns även i blått. Ni hittar stället HÄR!

Jag ser fram emot nästa träning, tyvärr kan jag inte ta några bilder på själva träningen med hänsyn till deltagarna. Men jag kan säga att det är helt underbart att se alla härliga barn och de ger mig så enormt mycket glädje!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.